Where to begin

Hej! Det var ett tag sedan jag var inne här. Jag har väl lagt bloggen helt åt sidan ett bra tag. Har inte ens haft tankarna på att börja blogga igen för det är väldigt mycket som har hänt. But let's catch up! Sist jag var inne här var månaden mars. Jag kan ju börja med att berätta för er att jag har under en längre period vart nere i en depression. Som sagt var månaden mars, redan i februari började jag gå nedåt i en jobbig period, inget var roligt och allt var jobbigt överlag. Jag var väldigt deppig och klarade inte av att utföra saker som andra människor vanligtvis tycker är enkelt. Mars månad mådde jag inte heller speciellt bra men jag fortsatte att köra mitt vanliga race. Jobbade mycket och hade fullt upp med det. Under perioden mars-juli hade jag tre jobb och körde verkligen på 110 hela tiden. Men mycket kom ivägen och byggdes på varandra och i slutet på juli kan vi väl säga att jag krashade rejält. Allt började väl egentligen i början på våren. 
 
Under mars månad så körde jag på helt och hållet, jag fokuserade på jobb och allt däremellan. Detta fortsatte in mot april. I april så var min familj och släkt med om något som inte får hända. En släkting gick bort. I självmord. Detta var tungt. Veckorna efter, månader efter var tunga. Det som hände är sånt som verkligen inte får hända. Jag kommer aldrig kunna förklara med ord hur en sådan tragedi känns. För det är sån hemsk sorg, det går inte beskriva med ord, det finns inga ord som kan ens beskriva sorgen. Så april var fylld med sorg. Man ställde sig hela tiden frågor som varför och hur. Men man vet att svar kommer man aldrig att få. Trots tragedin så fortsätte jag i mitt tempo och körde på. Tänkte att det var bättre att ha något annat i tankarna. Maj och juni var likadana, jag mådde verkligen inte bra och kände för varje dag som gick så mådde jag sämre. Mina dagar var fyllda av ångest och mörka tankar. Men ändå fortsatte jag köra på. I juli kom väl tvärniten kan man väl säga. Jag totalstannade. Jag kunde inte ta mig upp till jobb och vissa dagar låg jag bara i sängen och sov. Även fast jag sov hela dagen vaknade jag upp trött. För energi fanns inte. 
 
"Jag är bara lat, jag måste ta tag i allt", "Vad är det för fel på mig? Jag är värdelös" Nej jag var inte lat. Jag hade ingen energi. Allt var slut. Jag insåg att jag var tvungen att söka hjälp för mitt mående. I slutet på juli fick jag hjälp och medicinering. Efter att ha gått på antidepp och ångeststabiliserade mediciner är jag idag mycket stabilare. Jag klarar av jobb och vardagen mycket lättare. Livet känns mycket lättare just nu. Som sagt, mycket har hänt. Mycket tråkigt och mycket fint. Dock är jag så tacksam för att jag tog steget att söka hjälp. För att ha vart utomstående till en släkting som tyvärr valde att avsluta sitt liv så kände jag verkligen att jag var tvungen att söka hjälp för det var en tidsfråga innan jag också kunde hamnat i samma sits. Detta inlägg var jobbigt att skriva men jag känner att det behövdes. Jag är glad att säga att jag börja komma tillbaka till den glada Ellen igen. Låter klyschigt att säga men det är verkligen så jag känner. För första gången på länge känns det bra. Vilket är så skönt. Jag är så tacksam att jag har världens finaste familj och vänner som har stöttat mig igenom allt. Jag har faktiskt saknat det här med att blogga. Så nu ska jag försöka komma tillbaka och jag har redan börjat bygga lite på en ny bloggdesign också så nu kör vi! Detta inlägg kanske inte var det roligaste att läsa men jag kände verkligen att jag var tvungen att berätta överlag hur livet har vart det senaste. Ha det bäst nu så ses vi i nästa inlägg. Kramar

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!
Postat av: Anonym

Kram till världens bästa, starkaste och finaste dotter ❤️

2017-09-07 @ 12:43:21
Postat av: Anonym

Wow vad fint skrivit! All kärlek!

2017-09-07 @ 14:29:55Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback