Destination, travel

Schweiz, Frankrike och Tjeckien är de ställerna som jag besökte under slutet på 2016 samt början på 2017. Jag, Amanda och Stephanie åkte och besökte Alma i Frankrike i höstas, där drog vi även över till Schweiz eftersom Alma bor så nära gränsen. Det kan ha varit något av det roligaste jag har gjort. Vara med sina bästa vänner i ett annat land och bara leva livet. Så underbart! Stephanie och jag råkade dock ut för en olycka, på natten skulle vi åka scooter över till Schweiz och påvägen hem till Frankrike så ramlade vi i en sväng och svimmade och jag skrapade upp hela armbågen och vi trodde verkligen att vi skulle dö. Dock så klarade vi oss, men när jag kom hem till Sverige så hade jag både fått en inflammation samt en infektion i armbågen och i köttsåret. Haha men som sagt det blir ett minne för livet, kommer ihåg när Stephanie och jag satt vid vattnet i Geneve och bara kollade på utsikten med varsin energidricka i handen (eftersom det var det som vi åkte till schweiz för att köpa) och bara snackade om livet. Underbart.
 
 
I oktober åkte jag och Stephanie till Prag, som jag blev förälskad i redan våren 2015. Nätter fyllda av skratt, vandrande genom levande gator och alkohol. Hade det jättemysigt i Prag. Älskar städer som verkligen lever på nätterna och Prag är en sådan stad. Älskar arkitekturen i staden och alla gamla delar är så mysiga. Vi vandrade minst en mil om dagen fram och tillbaka i och med att vårat hotell låg lite utanför stan men det var det verkligen värt för vi såg och upplevde så mycket. Alla fina byggnader och alla stopp på mysiga barer och pubar haha. 
 
 
I början på Februari så mådde jag inte alls bra. Var i en rejäl dipp och kände mig så deprimerad här hemma, så jag åkte ner till Alma i Frankrike och stannade där i en vecka. Jag var sjuk de första dagarna men det tog vi igen som tur var. Vi åkte till en jättemysig stad i Frankrike som heter Annecy, otroligt mysig som liknar Venedig på ett sätt. Hade det riktigt mysigt och det var så skönt att bara komma iväg och släppa allt hemma ett tag och bara umgås med Alma ett tag. 
 
 
Älskar att resa och uppleva nya saker, det är det som ger liv i mig inser jag verkligen nu. Jag och Stephanie har pratat om att åka och backpacka i Asien i vinter, och det hade verkligen vart drömmen. Jag vill resa och uppleva mer och mer. Så en resa genom asien hade verkligen vart otroligt spännande, riktigt roligt och ändå givande på ett sätt. 

February, 2017

Wow, senaste inlägget ledde såhär "23:52. Hej på er! Här var det längesedan jag kikade in. Så många gånger som jag har skrivit att jag ska "ta tag" i bloggandet igen men det händer aldrig något. Vilket är väldigt tråkigt, för jag minns för ett halvår sedan eller till o med ett år, då älskade jag att blogga, leta efter idéer att skapa blogginlägg om... Men nu känns det mer påtvingat vilket gör att jag hellre drar mig undan. Så har det tyvärr blivit, det känns som det hela har runnit ut i sanden lite." Och ännu en gång är jag tillbaka efter x antal månader. Senaste inlägget skrevs i september 2016, nu är det februari och även 2017. 
 
Jag har iallafall en liten tanke på att börja blogga igen. Sen den där månaden september i 2016 så har det hänt mycket, jag har bland annat rest en hel del runtom i Europa. Jag har fyllt 20 år. Jag vet att jag har sagt gång på gång att jag ska börja blogga igen och igen men det har gång på gång slutat på samma sätt men för att denna gången skall bli annorlunda så har jag börjat lite på en ny design som ska försöka få mig mera peppande på att fortsätta. Trodde verkligen inte att jag skulle komma ihåg hur man gjorde i html osv längre men det sitter tydligen i benmärgen eller något för jag kom ihåg varenda liten kod. Men som sagt, Hej! (ännu en gång), men denna gången är jag tillbaka för att stanna. Ha det fint så hörs vi snart igen!
 
 
> Och ja, jag är mörkhårig ännu en gång och känner mig äntligen som mig själv igen.