september

23:52. Hej på er! Här var det längesedan jag kikade in. Så många gånger som jag har skrivit att jag ska "ta tag" i bloggandet igen men det händer aldrig något. Vilket är väldigt tråkigt, för jag minns för ett halvår sedan eller till o med ett år, då älskade jag att blogga, leta efter idéer att skapa blogginlägg om... Men nu känns det mer påtvingat vilket gör att jag hellre drar mig undan. Så har det tyvärr blivit, det känns som det hela har runnit ut i sanden lite. 
Men jag måste passa på att ge er stor eloge, att ni faktiskt fortfarande kikar in hit, dag efter dag även fast det aldrig händer något. Ni är helt underbara och de är det som får mig att känna att jag kanske borde fortsätta? Jag skall inte lova något eller skriva att jag ska "ta tag" i bloggningen igen för vi vet ju alla hur det har slutat haha.
 
Läget för tillfället är väl såhär... Just i skrivande stund så sitter jag insjuknad i lunginflammation. Ja, jag har seriöst trott att jag ska dö. Haha, men jag äter penicillin mot inflammationen så det ska ge sig om några dagar. Denna veckan har varit en helvetesvecka rent ut sagt. Jag har nog aldrig varit såhär sjuk så länge jag kan minnas. Har haft besök av ambulansen pga att jag haft sådan andnöd och fått kippa efter andan till o från. Dock börjar det hela bli bättre nu när jag har ätit min penicillin i några dagar.  Annars har jag flyttat tillbaka till Skövde från Skene. För er som inte riktigt visste så bodde jag och jobbade där från maj 2016. Dock gick min hyra ut 23 augusti så jag fick flytta hem igen då jag inte hittade någon annan lägenhet. Tyvärr.
Mycket har hänt det senaste faktiskt. Mycket som jag inte kan dela med mig av här. Det har varit en tung period juli-september då bland annat Alma, Louise och Benita har flyttat. Alma flyttade till Genève, Louise flyttade till Malmö och Benita till Göteborg. Amanda och Stina kommer i början på oktober flytta till Australien och det kommer också vara riktigt jobbigt. Att komma hem till en stad där nästan alla du älskar åker ifrån dig typ. Så nej, jag har inte alls mått speciellt bra det senaste. Dock är jag otroligt glad att mina fina vänner faktiskt gör det som de vill göra. Att de har hittat en ny väg i livet som de vill utforska. Jag är jätteglad för dem. Samtidigt som det är jobbigt såklart. Tur att jag har Stephanie som är kvar med mig, för även vi planerar lite planer inför våran framtid. So stay tuned! Jag har även skaffat lite mer konst på min kropp. För er som följer mig på instagram har förmodligen redan sett. Är riktigt nöjd med denna tatuering och har velat göra den riktigt länge. Ja, det var väl lite om hur mitt liv har sett ut det senaste.
 
DOCK så har jag lite positiv/rolig information for you guys! Jag håller just nu på med några små projekt, ett är bland annat en fotografering som jag gör tillsammans med Fanny Carlén. Jag har fotograferat och skall redigera bilden till hennes EP som snart kommer släppas på spotify. Här hittar ni hennes profil. Hon är otroligt grym! Så det kommer bli riktigt roligt att arbeta lite med, bilderna är redan tagna och blev riktigt bra tycker jag personligen! Kommer visa er lite av bilderna och sedan hur EPn blev men det får väntas tills den nu släpps. 
 
Sedan skall jag ut och resa lite. Om cirka två veckor ska jag och Amanda flyga till Schweiz, eller Genève för att vara mer exakt. Där kommer vi besöka Alma och hennes pojkvän eftersom de numera bor där. Vi kommer förmodligen besöka Frankrike när vi ändå är där eftersom det ligger precis på gränsen mellan länderna. Detta kommer bli amazing! Jag har väntat så på att åka ner och äntligen få se hur Alma har det där! Kommer bli så himla roligt! Efter det, närmare sagt i oktober kommer jag och Stephanie åka till Prag tror jag att det blir, och det kommer bli hur grymt som helst! Älskar den staden och har längtat så länge på att åka tillbaka! 
 
Som ni läser så kommer jag ha fullt upp i framtiden. Och jag vill även dela med mig av det till er, så jag ska försöka blogga om mina resor och även om projektet. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite sömn denna natten. Vi hörs, ta hand om er. Puss!
 
Blev många fina besök i Göteborg. 
 
Jag råkade somna med silverschampoo i cirka 5 timmar. Ja, det blev lila när jag sköljde ur det. Klagar dock inte för det var fett coolt ett tag iallafall. 
 
Som sagt tatuerade jag mig, den gjorde riktigt ont, iallafall vid en viss del. Kommer ta det i ett separat inlägg.
 
Fina vänner har jag iallafall. Först firade vi Lina som blev 18 år. Sedan åkte vi ned och överraskade Alma på landvetter när hon kom hem och hälsade på. Och underbara Lollan som är grymt saknad.
 
Just nu: Jag är korthårig och platinablond. Kaos ändå haha. Har ändå riktigt snygga naglar iallafall.