beauty favs

Tänkte göra mina "Top 5" beauty favs aka mina top fem skönhetsprodukter då detta var något som var efterfrågat, fick nämligen en kommentar angående vilket som var min favorit sminkprodukt och vad jag använder mig av när jag sminkar. Jag valde att göra en top 5 med de smink och sminktillbehör som jag älskar istället, då de är mycket av detta som jag använder mig av.
 
 
Första är självklart min favorit foundation från MAC. Det är i pro longwear serien och är otroligt bra mot oljig hy som jag har och håller verkligen länge! Håller lätt en arbets/skoldag och en festkväll! Priset ligger runt 320kr cirkus, lite dyrare men så värt det alla dagar i veckan! Älskar också deras concealer i samma serie, riktigt bra!
 
 
Andra är min dip brow pomade från Anastasia Beverly Hills. Alltså denna är så himla bra. Ögonbrynen är alltid on fleek med denna produkt. Det går verkligen inte att bli fult? Det jag älskar med denna är att den verkligen är dryg. Den håller så länge, jag snackar om tre till fem månader! 
 
 
Tredje är setting sprayen från Urban Decay. Brukar alltid ta denna i hela ansiktet efter jag har lagt mitt smink, detta bidrar till att sminket sitter längre och inte ser lika "pudrigt" ut som det kan göra ibland. Denna är riktigt bra och sminket sitter ännu längre med denna spray.
 
 
Fjärde är Bahama Mama, den matta bronzern från theBalm som är perfekt till att använda som bronzer men även till att contouring! Jag använder mig mycket av Anastasia Beverly Hills contouringkit, men tycker den är lite för överhypad, tycker att denna bronzer är minst lika bra. Dock finns denna bara i en nyans men den är perfekt för contouring och är mycket billigare än Anastasia Beverly Hills contouringkit. 
 
 
Femte är Hydra-Matte Liquid Lipstick från Gerard Cosmetics. Alltså jag har fått en grej för matta läppfärger. Alltså så snygg och så enkelt att måla på. 10/10, för så bra är det! Denna är så snygg och håller så bra, det är grym pigmentering och den känns så len mot läpparna. Jag har den i färgen Invasion, vilket är lite grå/lila och den är så grymt snygg! 
 
Som en liten extra så måste jag bara ta med det bästa jag äger inom "beauty products". Och självklart är det den välkända makeupsvampen aka beautyblender. Den är så grym och får ansiktet att se airbrushed ut, det är enkelt att applicera allt med den, allt från foundation, concealer, cream contouring till löspuder. Jag använder mig av en makeupsvamp från Dermosil. Denna är otroligt bra och kostar endast runt 50 kr! Tidigare använde jag mig av en äkta beutyblender, min gick sönder och då ville inte jag lägga ut över 200kr på en ny, så jag testade dermosils egna och den är precis lika bra som beautyblender, om inte bättre alltså. Istället för att lägga 200kr på en svamp kan du få 4 för samma pris. Alltså så bra, och svampen är precis som beautyblenders egna är. Det är ingen skillnad alls. Så det är väl en prisfråga, vill du hellre lägga 200kr på en svamp eller köpa en svamp för 50kr och spara 150? Haha 
 
 

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!
Postat av: jenny

Ska verkligen köpa den svampen i fortsättningen! Hoppas den är bra!

2016-03-19 @ 17:44:09Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback