chocolate brown hair

Hej allesammans! Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag tänkte gå och lägga mig. Har haft en så mysig vecka, igår träffade jag saknade Ida och Lina, vi åkte hem till Lina och där hade hon fixat massa mysigt! Riktigt kul att träffa de två igen! Idag var mamma och jag och kikade på konst, vi brukar göra det ibland och tycker verkligen att det är riktigt roligt. Blir så himla inspirerad! Senare idag fick jag värsta rycket och blonderade hela håret (blev kaos, som jag visste att de skulle bli) dock var planen att lägga i brun färg efter, vilket resulterade i ett mellanbrunt/chokladfärgat hår med lite röda toner. Riktigt fint! Blev precis som jag ville och tycker det är så skönt att komma ifrån de svarta ett tag. Vill bli ljusare till sommaren så skall börja slinga lite titt som tätt nu framöver. Imorgon ska vi åka till mormor och morfar och fira påsk med släkten och på kvällen blir det troligen utgång. Nu skall jag hoppa ner i sängen och försöka sova lite, har sovit så otroligt dåligt det senaste så behöver verkligen sova lite. Men vi hörs! Puss
 
Före (svart) / Efter (chokladbrunt)
 

xx

 
Några bilder som Amanda knäppte på mig här om dagen. Nu skall jag strax börja fixa mig lite, ska möta upp Melina snart. Senare ikväll möter jag upp Benita och Amanda. Hoppas ni får en bra lördag vänner så hörs vi! Puss

beauty favs

Tänkte göra mina "Top 5" beauty favs aka mina top fem skönhetsprodukter då detta var något som var efterfrågat, fick nämligen en kommentar angående vilket som var min favorit sminkprodukt och vad jag använder mig av när jag sminkar. Jag valde att göra en top 5 med de smink och sminktillbehör som jag älskar istället, då de är mycket av detta som jag använder mig av.
 
 
Första är självklart min favorit foundation från MAC. Det är i pro longwear serien och är otroligt bra mot oljig hy som jag har och håller verkligen länge! Håller lätt en arbets/skoldag och en festkväll! Priset ligger runt 320kr cirkus, lite dyrare men så värt det alla dagar i veckan! Älskar också deras concealer i samma serie, riktigt bra!
 
 
Andra är min dip brow pomade från Anastasia Beverly Hills. Alltså denna är så himla bra. Ögonbrynen är alltid on fleek med denna produkt. Det går verkligen inte att bli fult? Det jag älskar med denna är att den verkligen är dryg. Den håller så länge, jag snackar om tre till fem månader! 
 
 
Tredje är setting sprayen från Urban Decay. Brukar alltid ta denna i hela ansiktet efter jag har lagt mitt smink, detta bidrar till att sminket sitter längre och inte ser lika "pudrigt" ut som det kan göra ibland. Denna är riktigt bra och sminket sitter ännu längre med denna spray.
 
 
Fjärde är Bahama Mama, den matta bronzern från theBalm som är perfekt till att använda som bronzer men även till att contouring! Jag använder mig mycket av Anastasia Beverly Hills contouringkit, men tycker den är lite för överhypad, tycker att denna bronzer är minst lika bra. Dock finns denna bara i en nyans men den är perfekt för contouring och är mycket billigare än Anastasia Beverly Hills contouringkit. 
 
 
Femte är Hydra-Matte Liquid Lipstick från Gerard Cosmetics. Alltså jag har fått en grej för matta läppfärger. Alltså så snygg och så enkelt att måla på. 10/10, för så bra är det! Denna är så snygg och håller så bra, det är grym pigmentering och den känns så len mot läpparna. Jag har den i färgen Invasion, vilket är lite grå/lila och den är så grymt snygg! 
 
Som en liten extra så måste jag bara ta med det bästa jag äger inom "beauty products". Och självklart är det den välkända makeupsvampen aka beautyblender. Den är så grym och får ansiktet att se airbrushed ut, det är enkelt att applicera allt med den, allt från foundation, concealer, cream contouring till löspuder. Jag använder mig av en makeupsvamp från Dermosil. Denna är otroligt bra och kostar endast runt 50 kr! Tidigare använde jag mig av en äkta beutyblender, min gick sönder och då ville inte jag lägga ut över 200kr på en ny, så jag testade dermosils egna och den är precis lika bra som beautyblender, om inte bättre alltså. Istället för att lägga 200kr på en svamp kan du få 4 för samma pris. Alltså så bra, och svampen är precis som beautyblenders egna är. Det är ingen skillnad alls. Så det är väl en prisfråga, vill du hellre lägga 200kr på en svamp eller köpa en svamp för 50kr och spara 150? Haha