men hallå

Hej på er! Det var ett tag sedan jag var o hälsade på här, senaste jag gjorde ett inlägg här var för cirka två månader sen. Två månader och så mycket har hänt. Jag har varit glad, lycklig, ledsen, gråtit, mått dåligt, skrattat, levt. Mycket har hänt. I slutet av Maj så gick en familjemedlem bort. Vilket var jobbigt, otroligt jobbigt. Begravningen var bland det jobbigaste men samtidigt det vackraste jag varit med om. Hon förmedlade så mycket kärlek och värme, satte alla andra framför sig själv och varje gång jag tänker på henne så är det just det som känns starkast. Det är även henne som jag fick min bil, precious av, och det gör mig så fruktansvärt stolt av att få vara ägare till, tack vare henne♥.
 
Lämnar det jobbiga och fortsätter med det som lyste upp tiden lite, har sett flera av mina vänner tagit studenten och börjat kliva ut i vuxenlivet. Varit på flera fina studentfiranden och fått dela den bästa dagen tillsammans med mina fina vänner. Just det! Jag har flyttat också! Bor numera i Borås, eget ställe och har ett nytt jobb. Känns också så himla bra, att kunna stå på egna ben och bara köra sitt eget liksom. Det är så himla skönt! Jag har också skaffat en ny tatuering, en crescent moon ovanför hälen (den tatueringen gjorde absolut ondast att göra, hälsenan är ganska känsligt ställe haha). Har även gått från svarthår till blont. Oklart om något men jag fick ett ryck och valde att bleka håret fyra gånger själv, lägga i en pärlblondfärg för att senare inse att det var skrikorange. Fick boka tid hos frissan på direkten och hon fick bleka topparna och lägga in en nyansering + toning som gjorde att håret numera går att kolla på. Så himla onödigt men ändå liksom haha. 
 
Nej men mycket har hänt, mycket som jag aldrig kommer kunna formulera i ord, jag har haft the time of my life de senaste månaderna, jag har världens finaste familj och vänner. Att roadtrippa till bland annat varberg o göteborg, levt jävel med mina favorite, somnat 7 på morgonen och bara känna glädje. Efter en tuff period i livet känner jag att jag har hamnat på banan igen. Jag är glad, lycklig och känner mig fri på något sätt. Konstigt men så underbart. För det är ju så, efter regn så kommer det där jävla solskenet, och jävlar, det lyser fan starkt asså. 
 
 
Lite bilder från de senaste. Som ni ser på sista bilden har jag blivit blond. Känns fett ovant haha men det ska nog gå. Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är riktigt trött. Men vi hörs! (Iallafall inom två månader haha) Puss