Q/A

Q - "Vilken kamera fotar du med?"
A - Jag har inte gjort ett inlägg eller liknande med vilken kamera samt vad jag använder mig av för kamerautrustning för jag har tidigare använt mig av två kameror. Först fotograferade jag med Nikon D5000, fotograferar med detta nu också dock skall jag sälja den och om ni är intresserade hittar ni den hääär.  Men iallafall så köpte jag 2015 den kameran som jag har använt mig mest av och är supernöjd med. Min Canon eos 5D mark II, då jag mest fotograferar porträtt så använder jag mig oftast av mitt Canon EF 50mm F1,4 USM objektiv. Det är perfekt att fotografera porträtt med. Har andra objektiv också samt en extern blixt men jag använder mig inte så mycket av mina andra objektiv samt så gillar jag personligen inte att fotografera med blixt om det inte är i fotostudio, då jag älskar att kombinera och hitta olika ljus. 
 
Q - "Snyggt! Kan inte du börja med videos igen? Vore roligt, följde dig ett tag när du gjorde videos,
varför slutade du med det, var ju kul haha"
A - Oj herregud! Det var längesedan. Ni som har följt mig i några år vet att jag tidigare gjorde videos men för er som är nya följare så brukade jag för cirka 2 (?) år sedan göra videos som jag la upp på min blogg. Snackade oftast i princip om inget vettigt alls och försökte vara så rolig som möjligt. Dock var videosarna väldigt uppskattade I guess, fick många visningar och flera som "delade" de. Men nej, jag tror inte jag ska börja göra videos igen. Tror den tiden är över för mig haha! Om ni gärna vill att jag skall göra videos får ni gärna kommentera så kan jag ta en funderare på det men som det ser ut nu så skulle jag nog inte börja göra videos igen. Är inte någon vlogger direkt. 
 
 
 
Q - "Hur många tatueringar har du?"
A - Jag har fyra, en pil på höger arm, en svala bakom vänster öra, en text vid vänster armveck där det står "Enjoy" och en mandala på höger underarm. Bilder finns i något inlägg under…
 
Q - "favorit låt just nu?"
A - Min absoluta favoritlåt just nu är Paper Thin med Astrid S, riktigt fin låt! Sen älskar jag Glen Coco med Chynna, alltså kan inte sluta lyssna på den låten. Jag gillar verkligen Chynna, inte bara för att hon är grym, utan för att hon är en utav de bästa kvinnliga rapparna jag har lyssnat på. Som inte så många vet (kanske?) lyssnar jag mycket på rapp och i den musikgenre är det framförallt manliga som har "övertaget", därför är det extra roligt att verkligen hitta någon kvinnlig rappare som är grym. Några kvinnliga rappare som jag lyssnar på är som sagt Chynna, Nickie (obviously), Dej Loaf, Leikeli47, Iggy, Lil Debbie, Rapsody osv. Om ni vet några andra som ni tycker är grymma får ni gärna kommentera!
 
 
 
 
 
 
Klicka på bilderna för att komma till någon av mina spellistor
 

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!
Postat av: Anonym

HAHAHAHAH JAG ÄLSKAR DINA VIDEOS

2016-01-07 @ 21:42:05Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback