min vecka

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Idag är det äntligen lördag och ikväll blir det utgång! Tidigare i veckan har jag för det mesta vart ledig, sökt lite jobb och vart i Ullared. Melina var hemma i skövde under veckan så passade på att umgås med henne. Hon är så bra den människan. Annars har jag verkligen kommit igång med min diet, har redan minskat med 7 kilo (mestadels är vätska) men det känns så himla bra, jag känner mig friskare både mentalt och fysiskt. Även med min andra diet; Pescetarian, går det hur bra som helst. Känner mig mycket bättre och på något sätt renare när jag inte äter kött. Och för er som inte vet vad Pescetarian är så är det liknande vegetarian dock äter inte vegetarianer fisk,skaldjur,ägg beroende på vilken sorts vegetarian man är men iallafall så äter jag fisk och ägg. Jag utesluter all kött och fågel. Känns jättebra! I torsdags blev det en spontanare till Ullared, kom dit en timma innan de stängde haha så det blev en snabbtitt. Hade verkligen världens tråkigaste dag i torsdags och fick något ryck och smsade Melina och fråga om hon var på att dra till Ullared, och spontana som vi är så drog vi. Va ett fyhelvetes väder att köra i dock, regnade så mycket och min ena vindrutetorkare fungerar ju inte så det blev lite kaos. Jag ramlade också innan vi skulle in till Ullared och skrapade upp hela knät och armbågen samt hakan. Mina nya jeans gick sönder, tur att vi var på ullared iallafall. 
 
 
 

Helgen

Hej! I helgen var jag hundvakt till Milo, passade på att dra en redig långpromenad med honom. Riktigt mysigt! På lördags kvällen drog jag till Amanda och vi passade på att ha lite girltime och fixade oss tillsammans och senare kom Fanny och då körde vi förfest innan vi drog ut till krogen. Där mötte vi upp några. Riktig rolig kväll! Igår var jag tröttare än tröttast, så himla seg dag. Gjorde inget annat än att kolla film. All day long. Nu är det ny vecka och jag taggar redan till helgen haha!
Löning och hoppas på en redig utgång. 
 
 
 
Långpromenad med Milo // Någon av veckans facelook // En promenad till // Amanda och jag glada och hypade till max

My old jeans

 
När jag städade min garderob här om dagen så hittade jag ett par av mina gamla jeans. Haha kommer ihåg dessa så väl, använde dem jämt och minns att de satt riktigt tight förut. Jävligt roligt att se skillnaden! Gör mig mer peppad till att keep on going!