oklar helg

Hoppas alla har haft en underbar helg! Min helg började med att jag hade en redig jävla förkylning och jag hostade som ett as. Självklart skulle inte detta stoppa mig på lördagen så det blev utgång ändå. Vi drog ett gäng till en pizzeria på kvällen och sedan drog vi vidare på förfest sedan blev det bogrens. Var ganska roligt faktiskt. Jag var nykter men det var roligt ändå. När vi skulle hem efter krogen var Amanda och jag inte trötta (vilket för mig är väldigt konstigt då jag knappt har sovit något denna veckan pga min hosta) iallafall slog klockan 4 på morgonen och Amanda och jag bestämmer oss för att dra till Ullared... ULLARED fyra på morgonen? Direkt efter krogen + 0 timmars sömn? Jomen så blev det också. Vid 05:00 drog Amanda och jag ner till Ullared och var där lagom till klockan 8 då de öppnade. Vi stannade där tills två ungefär sedan rullade vi förbi Skene och besökte det en stund innan vi drog oss vidare till Borås och shoppade lite mer där. Alltså så rolig och oklar helg. Som Amanda så vackert sa "dog vi ej denna helgen, dör vi aldrig". Haha ne men fyhelvete vad hypade vi var, vi levde på redbull och noll timmars sömn men det var så jävla roligt. Haha spontant men roligt. Idag var jag dock jävligt trött för även om jag verkade tro att jag var odödlig igår så kom hostan som en käftsmäll under natten och jag sov inte alls mycket inatt. Så idag ska jag försöka sova och hoppas att min hosta kan ge mig lite semester, iallafall i natt. 
 
Under lördagen, träffade Melina och myste med hennes Nisse.
Amanda och jag slitna och överhypade. (Och ja, vi köpte likadana tröjor)

fråga till er

Hej allesammans! Som ni ser har jag gjort om lite i bloggen, lite ny design! Det var på tiden! Kände att det var tid att göra bloggen lite fräsch, ville även byta lite färgtema nu när våren kommer. Är så taggad! Har sånna vårfeelings alltså! Designen är dock inte helt klar, har lite jag inte är nöjd med ännu men får se hur jag ska fixa dom! 
Vad tycker ni? Vore roligt med respons!

22:37

Är så trött! Har åkt på världens förkylning, hostar som ett jävla as och har haft feber nu i några dagar. Fuck. Spelar ingen roll för imorgon blir det utgång ändå, börjar hemma hos amanda sedan får vi se vart vi drar vidare. Ska bli roligt att dra ut i skövde, har inte gjort det på ett tag faktiskt, har ju för mesta delen bott i skene under februari så det är på tiden. Hoppas bara att min förkylning ger sig snart och hoppas vid gudarna att jag inte får lunginflammation eller något sånt.