makeup freak

Jag är så jävla svag för smink. Älskar att använda smink, älskar ännu mer att köpa nytt smink. Vissa är sko-shopaholics medans jag är en tvättäkta smink shopaholic. Jag köpte en foundation i min vinterfärg, alltså en ljusare variant till vintern. Då passade jag även på att köpa lite nya borstar samt testa lite mer av mitt favoritmärke, Anastasia Beverly Hills. 
 
 
Har tidigare använt mig av Mac's Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation och tycker den är riktigt bra men kände för att testa deras omtalade Pro longwear foundation. Jag har använder mig av deras flytande concealer pro longwear och den älskar jag, så tänkte att deras foundation måste vara minst lika bra.
 
 
En produkt som jag har letat efter enda sedan den kom ut i USA är Anastasia Beverly Hills concealer. Den har fått riktigt bra kritik och jag älskar alla deras ögonbryns produkter så denna kommer säker inte bli någon besvikelse!
 
 
Passade även på att köpa Anastasia Beverly Hills välkända contouring kit, har länge haft ögonen på den men har aldrig riktigt vågat slå till. Tillslut gjorde jag det och har redan använt den (vilket syns då den är lite smutsig runt om pudren) och jag totalt älskar den! Så otroligt bra! 
 
 
Sigma F86 Tapered Kabuki borsten är också något som jag länge haft ögonen på, ångrar absolut inte det köpet heller. Borsten är så otroligt bra, den bästa borsten jag har använt. Så bra! Perfekt att blanda ut concealern under ögonen med eller bara applicera foundation med.
 
 
En concealer borste var även något som jag behövde inhandla. Denna gången fick det bli Sigmas F75 concealer borste. Också en riktigt bra borste med otroligt bra kvalité!

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback