Hela oktober i ett inlägg

Hej allihopa! Jag är medveten om att min uppdatering inte ligger på 100 och jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om. Det senaste har varit lite upp och ned. Hela oktober har varit både på topp och på botten. I oktober har jag rest svearike runt nästan, gjort spontana saker hela tiden med the squad, i och med att Alma och Stephanie reste till Australien i slutet av oktober har vi försökt hitta på saker hela tiden. Många spontana roadtrips, göteborg, borås osv. Många roliga utgångar. Alma och jag och Stephanie åkte till Göteborg en helg och bodde på ett spahotell och drog ut på kvällen. Det började med att korka upp champange och gick över till deeptalk på moonthai och gick över till en grym kväll/natt dansande på exet och slutade med bubbelbad vid 4 på natten. Alltså så himla roligt! En utav de bästa samt roligaste helger jag har haft. Sen var det blandade känslor när dessa två tjejer tog sitt pick och pack och drog till Australien, lite sad men ändå så roligt. för vi skall ju ned och hälsa på de jävlarna i vinter eller i vår. Nej men oktober har varit så bra på så många sätt. Sen har jag i princip bott halva månaden i Skene hos Melina och Alexandra då jag har åkt dit så fort jag fått chansen. 
 
Som sagt har oktober varit galet, roligt, confused, drama, älskvärt; allt i princip. I helgen var det halloween och jag var "utklädd" till the Queen of darkness. Var typ helsvart (är jag alltid så man såg väl ingen skillnad haha) + svarta linser. Jag älskar halloween men tyvärr har jag varit sjuk i typ en vecka så jag hade inte riktigt orken till att göra värsta sminkningen eller gå all in som jag annars skulle gjort. Är fortfarande sjuk och har varit sjuk i över en vecka och har haft en hosta från helvetet. Var hos läkaren igår och han berättade att det antagligen är min astma som spökar och lever jävel. Tycker ändå att det borde gå över nu när jag haft hosta i över en vecka och sovit typ max 12 timmar på en hel vecka. Börjar ändå bli bättre nu så det känns skönt. I veckan planerar jag att åka ned till Skene för att fira mina favorit twins som fyllde år igår och planerar även en liten tripp till Ikea för jag behöver inhandla lite saker som behövs. Lovar bättre uppdatering från och med nu!
 
 
Lite av det senaste i både text och bild. Får be om ursäkt för den dåliga kvaliteten på bilderna, har för tillfället en iphone 4 då min 6a är på lagning. 

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!
Postat av: Anonym

favorit låt just nu?

2016-01-07 @ 19:16:50Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback