make up freak

Bästa löspudret i hela universum. Nej, men det bästa jag har prövat, och jag har testat många. Superbra att använda till "baking" under ögonen eller liknande! Pudret är gjort på franskt cashmerepuder vilket gör att det känns superlent mot huden.
 
Inskaffade mig även lite nya sminkborstar, bland annat ett set från Morphe samt en borste från real techniques. 
 
Eyeprimer är något som jag har behövt inskaffa mig länge, denna gången blev det macs paint pot i färgen soft ochre. Vilket egentligen är en ögonskugga men är perfekt att använda som primer och för att ögonskuggorna inte ska lägga sig i linjer i ögonlocket.
 
De vackraste fransarna jag någonsin sett. De är fransar som är gjorda på minkhår (inga djur blev skadade, läs mer på deras hemsida). De är så täta, långa och så fina. De är som ögonfransarnas Rolls Royce.
 
En supermatt läppfärg som är lilagrå (syns bra när man har svartvita bilder men skit sak samma), från Gerard Cosmetic och är hur bra som helst, sitter sjukt länge och går inte av när man dricker eller liknande. 
 
Haha, Nivea Men aftershave balm är nog den bästa primern till ansiktet som jag någonsin testat. Alltså den är helt underbar. Ni som följer Nikkietutorials vet att hon använder sig av denna och den är som en gåva från gudarna! Den luktar lite maskulint, obivisly men det doftar inte senare när man lägger smink över. 
 
 

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback