årsresumé

Om du kunde återuppleva ett minne under 2015, vad skulle det vara?  Det skulle vara studenten tror jag. Har haft så underbara och fina minnen detta året men jag tror faktiskt att studenten tar första priset.

 

Tre ord som beskriver året 2015? Roligt, lärorikt och kaos.

 

Vilka länder besökte du? Prag, Norge och Danmark.

 
När vi var i Prag. Så himla fint och mysig, gatorna med kullersten, de gamla husen, den perfekta värmen, ja det var så himla mysigt. Vill verkligen dit igen!
 

Ett roligt minne 2015? Hade så otroligt många fina och roliga minnen detta året, men om jag skall välja något specifikt så måste det ju vara Studenten. Time of my life! Tyckte även att resan till Prag var så bra. 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tog studenten. Åkte till prag. Skaffade körkort gjorde jag ju också! 

 

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016? Hmm... Alltså jag vet inte riktigt. Jag vill åka på livets resa och det kommer jag även att göra i vår, till Australien så det är väl det jag saknade lite detta året. Att resa mer än vad jag gjorde i år.

 

Bästa presenten 2015? Måste nog vara mina fina carolina gynning vinglas som jag fick i studentpresent och fick även några till när jag fyllde 19! Tycker de är så otroligt fina!

 

 

 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Januari 2015, tog mitt körkort och livet började seriöst på riktigt. Det var en ny sorts frihet på något sätt. Jag kunde nu ta mig land och rike runt utan att ha med mamma typ haha! Nej men körkortet var ju total lycka alltså! Med det har jag kunnat åka ned och besöka mina fina vänner i Skene så ofta jag kan och ta massa roliga roadtrips. Underbart!

 

 Friheten med körkort var ju absolut att man kunde ta roadtrips till så fina platser i svearike. 
 

Maj 2015, då vi åkte till Prag med klassen. Alltså jag tyckte att resan var otrolig! Vi var där i en vecka och gjorde massa utflykter som jag kommer minnas för livet. Kvällarna var också så mysiga, sitta på en restaurang och dricka något gott och bara umgås. 

 

Även summerburst som var så jävla najs. Var där med världens finaste människor och hade the time of my life typ. Nej men det var så himla bra och lyckan var ju 100%!

 

 Summerburst med grymmaste vännerna och såg bland annat Martin Garrix, Avicii och Alesso. Så häftigt!
 

Juni 2015 kommer jag också minnas. Denna månaden gick jag ut ur gymnasiumet, tog studenten, gick på bal och massa därtill. Alltså den månaden var så himla bra. Lyckan var total och jag kommer alltid minnas det! Så himla amazing och roligt.

 
 Alltså fan vad jag saknar studenten när jag ser bilderna. Så BRA var det. 
 
 

September 2015, då jag tatuerade mig för tredje gången detta året, då gjorde jag min första "stora" tatuering. Min mandala. Blev så otroligt nöjd och älskar den verkligen. 

 

Mina tre gaddningar som jag gjorde i år. De två översta gjordes i Prag och den sista gjordes här hemma. 

 

5 viktiga händelser under 2015?

Har beskrivit de mesta i frågan ovan. Dock måste jag ta med en sak som jag kämpade med så jävla mycket (ursäkta ordvalet men fyfan vad jag har kämpat) och lyckades med i år. Jag hade som mål förra året (skrev de på min förra blogg som nyårsmål) att jag skulle börja träna och bli mer hälsosam, när jag skrev det trodde jag aldrig att jag ens skulle försöka för hej, jag känner mig själv liksom. Jag började mitt "nya liv" i mars 2015. Dock blev jag själv lika förvånad när jag ställde mig på vågen i slutet av maj 2015. Jag hade gått ned 20 kilo. Wow, trodde jag drömde, men nej, det var sant. Och under sommaren hade jag gått ned 10 kilo till. 30 kilo har jag kämpat och gått ned hittills. 30 KILO! Alltså jag är så stolt över mig själv, så som jag har kämpat och kämpat. Jag blev en ny människa, en hälsosammare människa. Har dock haft ett ganska långt uppehåll nu men har börjat med min diet och träning nu igen och har som mål att gå ned 20 kilo igen till mars-maj. Och jävlar det skall gå det också, för jag vet nu att jag kan om jag kämpar!

 

Vad var dina bästa tillskott i garderoben under 2015? I november fyndade jag en vintage YLS camel coat. Alltså jag tycker den är så otroligt snygg, passar till en lite snyggare och mer festlig outfit men smälter in lika snyggt med en mer vardagsoutfit. 

 
 

Bästa köpet? Min MacBook Pro utan tvekan!

 

Vad spenderade du mest pengar på? SMINK. + nya kläder då de jag använde innan var flera storlekar förstora.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag lyckades med mitt mål och gick ned 30 kilo. Studenten gjorde mig också jävligt lycklig. Sen alla nya människor jag har lärt känna och umgåts med. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Firade med min familj först och sedan blev det god mat och dricka ute och avslutades med bowling och en roadtrip. Hur gos. 

 

 Bästa låten under 2015? Haha alltså jag tror att de flesta vet (haha så drygt roligt) är att jag lyssnade sönder, alltså då menar jag verkligen sönder, Fuckin' Problems - ASAP Rocky, haha alltså så som jag har lyssnat på den. Varje utgång, varje roadtrip, varje gång man lyssnat på musik. Haha Alma hatar mig för att jag har tvingat henne lyssna på den 5939812 gånger. 

 

Men den absolut bästa låten som jag verkligen älskar är English Rose med Ed Sheeran, så fin. Alltså så bra är den. Ni som inte hört den - lyssna! Så mysig.

 

Träffade du några nya människor 2015? I år har träffat många nya människor, har också fått bättre relation till andra som jag tidigare varit mer "gemensam vän" till, vilket är jätte roligt!

 

 Hur har året 2015 varit överlag? Wow, 2015 har varit upside down alltså. Shit, det har varit ett sånt jävla konstigt år men ett så jävla underbart och spännande. Har skrattat tills jag gråter så många gånger, haft så många spontana äventyr, träffat och umgåtts med så många fina männsiskor. Haft sena kvällar tillsammans med de jag älskar. Skapat nya minnen som jag alltid kommer att komma ihåg. Haft mental breakdown ett x antal gånger men haft så FINA vänner som har fått mig glad direkt. Har inristat konst på min kropp tre gånger, fått uppleva friheten med körkort, tagit första klivet ut i vuxenlivet efter studenten och såå mycket mer. Alltså detta året är så minnesvärt och så fint och konstigt på samma sätt. A year to remember verkligen.

 
 Några nyårsmål? Yaas, nå mitt goal med min träning och diet. Resa och bara göra saker som jag verkligen vill uppleva innan jag börjar tänka på seriösa saker som högskola och allt sånt vuxenskit haha. Skratta lika mycket som jag gjort i år (no worries tho). Vara spontan och bara göra liksom. 

 

 Några mål 2015? (Samma fråga som innan?) Som sagt vill jag resa, resa och resa. Alltså wow vad jag vill resa. Har en sån stor längtan efter att åka utomlands och jobba som Aupair. Hade varit så häftigt. Sen är väl mina mål samma som frågan ovan. 

 

 
 

Innan du kommenterar
• Bilder samt text är min/mina om inte annat anges.
• Spam eller liknande tas bort direkt.
• Jag gör min bloggdesign helt själv.
• Jag fotograferar med Canon eos 5D Mark II.

Kontakt ellen.arvidsson@hotmail.com

Med detta i åtanke är du jätte välkommen att kommentera!Namn:
kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback